Workshops

(circa 2-3 uur)


Een workshop bij Studio Krul en Kleur staat garant voor een middag/avond vol creativiteit en gezelligheid, inclusief een fijn achtergrondmuziekje, koffie/thee/fris èn lekkere hapjes. Natuurlijk ga je naar huis met een superleuke zelfgemaakte creatie met een kleine Studio Krul en Kleur knipoog!

Hier vind je alle actuele workshops en ook op de Facebookpagina kondigt Studio Krul en Kleur haar verschillende workshops aan.

Het is ook mogelijk om in overleg een datum te plannen voor een workshop bij Studio Krul en Kleur met een door jouw zelf samengestelde groep. Erg leuk als vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeestje, baby shower et cetera. voor groepjes van 6 tot 8 vriendinnen, collega’s, (schoon)zussen of buurvrouwen, natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom! Ik bied workshops aan in (bijna) ieder gewenst thema of onderwerp.

De kosten zijn afhankelijk van het materiaalgebruik.

De kleine lettertjes... Het kan voorkomen dat je een workshop toch niet kunt bijwonen. Wanneer het afmelden later dan 24 uur van te voren gebeurt, is Studio Krul en Kleur in verband met de inkoop van materialen, genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Natuurlijk kun je ook iemand anders je plaats laten innemen.

Meld je nu aan!