studiokrulenkleur-overmij1
studiokrulenkleur-overmij4
studiokrulenkleur-overmij2
studiokrulenkleur-overmij1
studiokrulenkleur-overmij3

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Studio Krul en Kleur dat ben ik: Marije. Ik ben creatief, kleurrijk, gezellig en oja… ik heb krullen. Ik houd van freubelen, bloemen, servies, vogeltjes en vlinders, glitter, vrolijke interieurs, vilt, de combinatie van oud en nieuw, kleurrijke motieven, fijne plaatjes, mooi papier en van nog veel meer…

Ik ben getrouwd met Martijn en samen zijn we trotse ouders van 2 meiden Medden (2009) en Minte (2014) en een zoon Mees (2012). Martijn heeft een drukke baan als ondernemer in de transportsector en ik ben sinds de geboorte van Mees thuisblijfmoeder, ook best druk!

In 2003 ben ik afgestudeerd als lerares Tekenen en Handvaardigheid en met Studio Krul en Kleur gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. In onze achtertuin staat sinds 2014 een fijn tuinhuis met daarin mijn eigen studio. Hier geef ik workshops en korte cursussen voor zowel kinderen als volwassenen, ook organiseer ik kinderfeestjes en maak ik dingen die ik leuk vind, voor mezelf én voor de verkoop.

Ik ben regelmatig te vinden op Pinterest, hier kun je zien wat ik mooi, lief, grappig en inspirerend vind.

Nieuwsgierig naar meer, zin in een workshop, ontbreekt er info? Stuur een mailtje naar info@studiokrulenkleur.nl of vul het contactformulier in. Wie weet spreken we elkaar snel!

♥ Marije

Marije