Kinderfeestjes

(2 tot 2,5 uur)


Bij Studio Krul en Kleur kun je terecht voor supergezellige feestjes voor groepjes van 6 tot maximaal 8 vriendjes en/of vriendinnetjes! Elk kind maakt een prachtige 'creatie' in het door de jarige gewenste thema. Dit kan zijn: prinsessen, dino's, feeën, cowboys, indianen, dolfijnen, strand, vlinders et cetera.

Vindt jouw kind iets anders leuk? Ik bedenk graag een leuke knutsel op maat!

Bij een feestje hoort natuurlijk limonade en wat te snoepen en op de achtergrond draaien we een gezellig muziekje.

De kosten zijn vanaf €13,50 per kind, dit is inclusief materialen, limonade en lekkers.

Het plannen van een datum en dagdeel gebeurt in overleg.

De kleine lettertjes... Het kan gebe dat de jarige onverhoopt ziek is of dat er sprake is van andere vervelende omstandigheden waardoor een feestje niet op de geplande datum door kan gaan. Natuurlijk overleggen we dan een andere datum waarop het feestje alsnog plaats kan vinden. Wanneer er een of meerdere kind(eren) niet kunnen komen en het afmelden gebeurt later dan 24 uur van te voren, dan is Studio Krul en Kleur in verband met de inkoop van materialen, genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Natuurlijk kun je ook iemand anders die plaats laten innemen.

Zita is een stoere meid en houdt van dino’s. Zij maakte met haar vriendjes en vriendinnetjes coole dinokettingen en –sleutelhangers en ze maakten van speciale klei ook nog bijzondere dinosaurusfossielen!

Fréderique is gek van prinsessen en samen met haar vriendinnetjes maakte ze op een zonnige zaterdagmiddag prachtige toverstafjes. Een toverfee had de avond ervoor ook nog voor ieder meisje een zakje ‘sterrenstof’ gebracht, wat een sprookjesfeest!

 Lotte en haar vriendinnetjes kwamen ook stafjes knutselen. Weer een vrolijk, glitter prinsessenfeest!

Lisanne is 11 jaar geworden en wilde met haar vriendinnen een vogelhanger maken voor op hun kamer. Een aantal tienermeidenkamers zijn nu nog een stukje gezelliger!

In de fotogalerij vind je een  impressie deze feestjes!